culina
culina
culina
culina
Bad2018-07-11T14:36:50+00:00

Bad og badeværelse

Hos Culina fremstiller vi også badeværelser i eksklusivt design og håndværk ligesom alle vores køkkener. Vi udvælger de bedste materialer og har fokus på detaljen og designet. For dig vil det betyde, at alle vores designs og produkter fremstilles her i Danmark. Vi har hos os et dygtigt erfaren designteam, som består af danske designere samt dygtige håndværkere til at alle alle delene af dit badeværelse, og det hele foregår i vores værksted i Sønderjylland.

Der er garanti for, at dit nye badeværelse af Culina lever op til en vis standard. Vi er meget nøje i vores process, med alt inden for design men også produktionen af dine nye vare. Det vi gør anderledes, i forholdet til så mange andre firmaer, er at vi ikke overlader noget til tilfældighederne eller andre firmaer – Vi tager egen hånd om alle detaljer, fra de mindste til de største. Vi gør ikke brug af standardiserede løsninger eller delelementer fra andre firmaer eller udlandet. Hos Culina kan du forvente et 100 procent dansk produceret badeværelse.

Høj kvalitets materialer og dansk håndværk

Vi søger for altid for at du få en unik løsning, som designes til dig når det gælder, at du ønsker et nyt badeværelse. Vi har bevidst valgt, at hele processen skal udfærdiges og produceres inden for landets grænser. Det gør vi for, at opnå nøje kvalitetskontrol og være sikre på, at du som vores kunde kun får de bedste materialer og de bedste håndværksmæssige teknikker anvendes. Vores dygtige danske håndværker sørger for, at der bliver taget hånd om hver enkelt opgave, så dit nye badeværelse lever op til dine forventninger.

Hvis du ønsker nyt badeværelse

Dit nye badeværelse er et rum, som er præget af høj funktionalitet. I løbet af årene er der blevet stillet flere og skrappere krav til de mange funktioner og opgaver, som det moderne badeværelse skal kunne rumme. Det er et rum du bruger op til flere gange om dagen, både morgen, middag og aften – Netop derfor er det vigtigt, at du trives i det og føler dig tilpas.

Hvis du ønsker at høre mere omkring os, eller har spørgsmål og ønsker mere dybdegående svar, så kan du kontakte os her. Vi har en række forhandlere og showrooms til dig, som går med boligdrømme du ønsker at føre ud i landet.