culina
culina
culina
culina
Brochurer2019-02-21T11:46:14+00:00

Bestil brochure

Hos Culina har vi en eksklusiv inspirationsbrochure, som vi gerne sender til dig. Udfyld kontaktformularen og vi sender dig straks brochuren.

Hos Culina, gør sørger vi for, at vi kan tilbyde dig skræddersyede løsninger, der passer perfekt til dit køkken, bad eller garderobe. Det er vores mål at gøre dine boligdrømme til virkelighed med smukt designede specialkøkkener eller badeværelse udstyret med funktionelle detaljer og det bedste inden for moderne køkkenudstyr samt lækre badeværelser og garderobe, hvor der er plads til selvforkælelse og velvære. Det gør vi for at realisere dine drømme bedst muligt, for os er der ingen opgaver som klassificere, som for store eller for små, så kontakt os endelig med dit ønske.

Mangler du inspiration til fornyelse af køkkenet, badeværelset eller garderoben derhjemme, eller kunne du tænke dig at stifte nærmere bekendtskab med vores arbejde og design, kan du her på siden bestille gratis brochurer, hvori du finder billeder og info omkring vore skræddersyede Culina køkkener, badeværelser og garderober.

Det er uforpligtende at bestille vore brochurer via kontaktformularen her på siden. Skulle du ønske at komme i direkte kontakt med os, har du også altid mulighed for at booke et uforpligtende inspirationsmøde med en af vore dygtige designere.

Ønsker du at booke et inspirationsmøde, er du også velkommen til det. Sæt flueben i feltet herom, og vi kontakter dig snarest.

Skriv til Culina

Bestil en brochure eller et uforpligtende inspirationsmøde og hør mere om vores skræddersyede løsninger til køkken, bad og garderobe. Vi giver dig svar på alt om funktionalitet, design, ergonomi, materialer, bordplader og hvidevarer. Vi sørger for at skaffe de bedst mulige løsninger til netop dit behov og dine ønsker – Det hele foregår i samarbejde med danske producenter, i form af design og håndværk.

Udfyld felterne i formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.


Ja tak, jeg ønsker at få tilsendt en brochure
Ja tak, jeg ønsker et inspirationsmøde