culina
culina
culina
culina
Cases2018-03-16T11:37:56+00:00

Cases

vælg mellem alle cases ved klik på billederne på denne side.

Her hos Culina stiler vi efter at kunne realisere vore kunders køkkendrømme. Der er ikke nogen drømme, der er hverken for små eller for store. Vi tager kort sagt hånd om det hele og hjælper kunderne med at udarbejde nogle praktiske såvel som æstetiske løsninger, der i sidste ende munder ud i et færdigt resultat, der til en vis grad så at sige overskrider grænsen imellem virkelighed og fantasi.

I kategorierne har vi samlet et lækkert udvalg af cases, der kan tjene som inspiration til dine egne køkkendrømme. Er du for eksempel i tvivl om, hvilken træsort der vil tage sig bedst ud i lige netop dit køkken? De forskellige cases herunder fremviser et udpluk af de muligheder, du har for at udnytte træets materialitet og æstetik til det yderste. Det fulde udbytte af træsorternes muligheder sker på baggrund af, at vores hold består af dygtige designfolk såvel som håndværkere, der har styr på deres kram.
Vælg eksempelvist motoriseret elm for et poleret og moderne udseende, hvor træets struktur og kontur virkeligt kommer til sin ret, eller hvad med et smukt og klassisk køkken i røget eg, der blot bliver smukkere med tiden?

De cases, du finder her på siden, er samtidig et vidne om de stærke design- og håndværkstraditioner, der holdes i hævd her hos Culina. Vi sætter en ære i at kunne fremvise håndlavede køkkenløsninger til vore kunder. Standardmål og -moduler er ganske enkelt ikke en del af vores vokabular, idet alle opgaver tilgås med professionalisme og en higen efter individualitet såvel som innovation.

Gå på opdagelse i blandt de alsidige cases og bliv inspireret til, hvordan dine egne køkken-drømme kan føres ud i livet med hjælp fra os her hos Culina. Vi står altid klar med gode råd og vejledning, der ofte danner det første skridt på vejen imod drømmekøkkenet.