culina
culina
culina
culina
Buet ask2019-02-21T11:46:14+00:00

Buet ask

Et smukt og moderne hjem fortjener et ditto køkken. Ud fra køkkenet kan man ofte sige rigtigt meget om resten af hjemmet samt de personer, det tilhører. For det personlige og skræddersyede køkken står vi her hos Culina klar til at hjælpe dig med at udarbejde en løsning, der både er repræsentativ og funktionel.

Standardløsninger er roden til alt ondt

Et af problemerne med standardløsninger og -mål, som mange køkkenfirmaer i dag næsten udelukkende tilbyder, er, at de er ufleksible. De imødekommer ikke individualiteten. De imødekommer ikke de særlige behov, som nogle hjem lægger op til. Casen, du ser her på siden i buet ask, er et eksempel på, hvordan vi her hos Culina tilpasser hver en køkkenløsning således, at den inkorporeres perfekt i rummet og resten af hjemmet.

En buet væg er hos os intet problem, idet det håndlavede køkken fremstilles efter rummets forhold og ikke omvendt. Denne minutiøse fremgangsmåde har været med til at gøre os til det firma, vi er i dag. Og den har været med til at udleve en masse danskeres køkkendrømme. Køkkendrømme der ellers ikke ville være blevet til noget ud fra præfabrikerede standardløsninger.

Én ting er, at køkkendrømmen overhovedet kan blive til virkelighed. Noget andet er, hvor godt denne virkelighed stemmer overens med det æstetiske udtryk. Ved altid at have træets materialitet in mente, når vi designer og håndlaver vore køkkener, er vi i stand til at udnytte potentialet i materialet såvel som rummet til det yderste. Vore dygtige designere er i stand til at se muligheder i stedet for begrænsninger, og vore håndværkere forstår at føre disse idéer fra tegnebrættet til høvlebænken, så innovationen ikke går tabt i processen.

Få yderligere inspiration

Når du har kigget på lidt flere cases, har du måske fået lyst til at bestille vores inspirationskatalog, eller booke os til et uforpligtende møde.. Vi ser frem til at hjælpe dig videre i processen og glæder os til at være med til at give dig mulighederne for at få udlevet lige netop dine vildeste køkkendrømme.