Dansk produceret køkken

Vi er et dansk baseret køkkenfirma, og det betyder, at alle vores køkkener designes og fremstilles her i Danmark. Vores designteam består af dygtige danske designere, og vores dygtige håndværkere laver alle køkkendele og -løsninger i vores værksted i Sønderjylland. Det er din garanti for, at dit nye Culina køkken lever op til en vis standard.

Vi holder nemlig nøje øje med alle dele af design processen såvel som produktionen. Intet overlades til tilfældighederne eller andre firmaer – vi tager hånd om hver en lille detalje. Vi anvender ikke standardiserede løsninger eller delelementer fra andre firmaer eller udlandet. Et Culina køkken er et 100 procent dansk produceret køkken.

Gode materialer og dansk håndværk

Mange køkkenfirmaer overlader selve produktionen til firmaer og fabrikanter i udlandet. Det kan de gøre, fordi der hos dem er tale om standard løsninger og -mål. Det er ikke tilfældet her hos Culina. Vores køkkener er altid unikke og designes til hver enkelt kunde, hvilket det store udvalg af forskellige cases her på hjemmesiden også vidner om.

Derfor har vi bevidst valgt, at vores køkkener skal udfærdiges og produceres inden for landets grænser. På den måde kan vi føre nøje kvalitetskontrol og vide os sikre på, at kun de bedste materialer og håndværksmæssige teknikker anvendes. Vores dygtige danske håndværkere tager godt hånd om hver enkelt opgave og sørger for, at dit nye dansk produceret Culina køkken lever op til dine forventninger.

Gedigen kvalitet
I Danmark har vi nogle stærke håndværksmæssige traditioner, som vi her hos Culina bygger videre på. Med et dansk produceret køkken er du sikker på, at hver en samling og hver en skrue er nøje gennemtænkt og udført af en professionel håndværker i et rigtigt værksted og ikke på et samlebånd.

Er du blevet inspireret?
Bestil vores katalog, og få yderligere inspiration. Vil du gerne tale med os om dine køkkendrømme, så book os endelig til en uforpligtende samtale.