culina
culina
culina
culina
Individuelt køkken design2019-02-21T11:46:13+00:00

Individuelt køkken design

Et individuelt køkken design er det mål, vi stiler efter her hos Culina. Vi ønsker at gøre op med standardiserede pakkeløsninger, der forsøger at skære alle mennesker og boliger over én kam. Vi er alle forskellige, og derfor skal der også være plads til det individuelle og særprægede. Specielt i forbindelse med en så vigtig del af vores bolig som køkkenet, mener vi her hos Culina, at det individuelle køkken design er den eneste rigtige vej frem. Denne målsætning omkring fokus på individualitet og innovativt design har fra start af været den rettesnor, vi er kørt efter her hos Culina Det har ført til nogle helt unikke køkken løsninger for vore kunder.

Forskellige behov kræver forskellige løsninger

Når vi går til en designopgave her hos Culina, så gør vi vores bedste for at imødekomme den enkelte kundes ønsker og behov. Forskellige behov kræver forskellige løsninger. Vi tager hensyn til, hvordan du bruger dit køkken, og hvilke fysiske rammer der gør sig gældende for din bolig. Det praktiske aspekt danner grundpillen for hele det individuelle køkken design. Et køkken skal kunne bruges optimalt i hverdagen. Samtidig skal det danne nogle gode rammer om diverse aktiviteter for hele familien.

Individuelt køkken design er et lækkert køkken design

Selvom de praktiske aspekter skal være i orden, når vi snakker køkkener, så handler et individuelt køkken design naturligvis også om æstetik. Fordi vi tager dig med på råd, når vi går i gang med design processen, har du som kunde hos os altid mulighed for at sætte dit personlige og individuelle præg på køkkenets udseende og udformning. Et individuelt køkken design skal naturligvis afspejle din personlighed og stil. Her har vi hos Culina mulighed for at trække på vore dygtige snedkeres store ekspertise inden for arbejdet med forskellige træsorter og materialer. I fællesskab kan vi sammensætte et flot individuelt køkken design til dig.

Kontakt os

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan lave et individuelt køkken design til dig og din bolig. Ønsker du at blive inspireret af nogle af vores tidligere designs, kan du rekvirere et eksklusivt inspirationskatalog helt gratis.