culina
culina
culina
culina
Køkkeninventar2018-07-11T13:53:35+00:00

Køkkeninventar

Der er mange faktorer, der gør sig gældende, når det kommer til den rette form for køkkeninventar til et moderne køkken. Køkkenets vigtigste funktion er først og fremmest, at det er her, du laver mad. Køkkeninventaret skal derfor være praktisk anvendeligt og tage hensyn til, at det moderne køkken er en arbejdsplads. Dernæst forventer de fleste, at udseendet på inventaret i et designer køkken som dem, vi producerer her hos Culina, er i orden helt ned til mindste detalje. Denne case er netop et eksempel på, hvordan vi håndterer køkkeninventar her hos Culina. Herunder kan du læse nærmere om de overvejelser, vi gør os i vores arbejde med køkken design og -inventar.

Funktionaliteten er altid i fokus hos Culina

Vi bestræber os altid på at kunne præsentere vore kunder for det ypperste, når det gælder køkkeninventar. Hos os er der tale om special designede og håndlavede køkkener, derfor har mange meget høje forventninger til os på forhånd, når de henvender sig med deres køkkendrømme. En måde, hvorpå vi forsøger at indfri disse forventninger, er ved at sørge for, at et Culina køkken er et køkken, der er lækkert at anvende i det daglige. Her spiller udformningen af rummets køkkeninventar en afgørende rolle. Hos os er det ikke nok, at køkkeninventaret ser lækkert ud. Det skal også være praktisk anvendeligt og gøre det til en god oplevelse, hver gang du laver mad i dit Culina designerkøkken.

Smukke former og gennemført design

Skønt funktionaliteten er i fokus her hos Culina, kommer vi ikke udenom, at designets udseende også vægtes højt af vore kunder. Vores køkkeninventar er kendt for at være udført i et strømlinet og enkelt design, der går perfekt i spænd med tidens trends og tendenser inden for moderne køkken design. Vi lader os dog ikke påvirke alt for meget af diverse modeluner, for med Culina køkkeninventar skal du være garanteret et tidløst design, der også holder i længden, når moden skifter.

Gaggenau hvidevarer er prikken over I’et i Culinas design

Gaggenau har en stærk firma profil, der stemmer overens med den, vi har her hos Culina. Hos dem finder man god og stærk funktionalitet pakket end i et lækkert og strømlinet design. Der bliver kælet for detaljen. Gaggenau hvidevarer går derfor perfekt i spænd med et køkken designet her hos Culina. Lækre bordplader, skuffer og skabe designet i et samarbejde imellem dig og vore designere fortjener at stå side om side med de lækreste hvidevarer. Det er med til at fuldende den gennemførte design æstetik og kvalitet, som vi her hos Culina vægter så højt.

Hvidevarerne fra Gaggenau er med deres funktionelle og moderne design lette at inkorporere som en organisk del af dit køkkendesign. Det giver os mulighed for at tænke innovativt og praktisk i forhold til placeringen af de enkelte dele. Du vil dermed få et sammenhængende og anvendeligt køkken. det vil ose af elegance og modernistisk funktionalisme fra ende til anden. Gaggenau hvidevarer tilfører det sidste lille pift til designet, som ofte er med til at gøre den største og mest afgørende forskel for helhedsindtrykket.