culina
culina
culina
culina
Massiv Elm2018-03-16T13:52:51+00:00

Massiv Elm

Denne case, der fremviser et køkken i massiv elm her fra Culina, er et godt eksempel på vore håndværkeres kunnen. Et køkken som dette er spækket med lækre små detaljer og finesser, der vidner om den professionelle måde, træet bliver behandlet på.

Træets lækre samlinger er her inkorporeret på en meget synlig facon for at gøre køkkenmodulernes konstruktion til en pointe i det æstetiske aspekt af designet. Det giver det samlede køkken et jordnært og klassisk udseende, der vil tage sig godt ud i de fleste hjem. Helheden i designet udviser et stort overskud, der manifesterer sig i form af det eksklusive udseende i ikke bare dette, men alle Culinas håndlavede køkkener.

Hvilken træsort passer bedst til dit hjem?

Elm er en stærk og smuk træsort, der rummer mange forskellige muligheder, når det kom-mer til at udleve køkkendrømmene. Er du i tvivl om, hvorvidt det er den rette træsort til dig og dit køkken, står vi klar med gode råd og kompetent vejledning. Vore designere forstår sig på træsorternes æstetiske kvaliteter, imens håndværkerne besidder kompetencerne til at udnytte disse i praksis.

Et køkken som dette i massiv elm er et køkken til dig, der sætter pris på både skønhed og kvalitet. Køkkenet er et af de rum, hvor der bliver tilbragt mest tid derhjemme, så gør det til en rar oplevelse at opholde dig i rummet. Vore gennemarbejdede køkkenløsninger gør det til en leg at udfolde sig inden for det kulinariske felt. Vores køkkener ser ikke bare smukke ud, de er også anvendelige. Vores skræddersyede løsninger gør det muligt at lave et køkken, der tilgodeser dit hjems individuelle behov til perfektion.

Se flere eksempler på nogle af de smukke køkkener, vi her hos Culina har sat vores navn på, eller book et inspirationsmåde . Det er ganske gratis og uforpligtende.