culina
culina
culina
culina
Røget eg2019-02-21T11:46:12+00:00

Røget eg

Her hos Culina vil vi have materialiteten tilbage i designet. Masseproducerede standardløs-ninger er en saga blot her hos os, hvor træets kvaliteter og muligheder i stedet får frit spil på vores værksted i Sønderjylland, hvor vore håndværkere fremstiller alle vores bestillinger på klassisk vis. Det giver vores køkkener som dette i røget eg en sjæl og en personlighed, som du ganske enkelt ikke finder magen til hos vore konkurrenter på markedet.
Eg er en klassiker, når det kommer til fremstillingen af køkkenmoduler. Træsorten er stærk og ikke mindst smuk. I dette tilfælde har behandlingen af træet givet det et mørkt og stil-fuldt udseende, der passer perfekt ind i ethvert moderne hjem. Den brede køkkenø i midten tildeler rummet en social atmosfære, hvor der er plads til og mulighed for at samles omkring madlavningen, at nyde et glas vin i selskab med kokken eller hjælpe børnene med dagens lektielæsning, imens aftensmaden simrer i baggrunden. Køkkenet er så at sige inddelt i forskellige zoner, der tilsammen danner en harmonisk enhed, der uden tvivl vil være til stor glæde og gavn i mange år.
De brede skuffer og dybe hylder i køkkenmodulerne af røget eg gør det muligt at have alle køkkenredskaber lige ved hånden uden, at der bliver trængt eller rodet i køkkenet. Skulle du have yderligere kriterier, som drømmekøkkenet skal opfylde, står vi naturligvis klar til at imødekomme disse på bedst mulig vis, så din køkkenløsning bliver noget nær perfekt.
Find yderligere inspiration i vores brochure, som kan bestilles til højre her på siden. Den rummer mange flere eksempler på lækre Culina køkkener. Et gratis og uforpligtende inspirationsmøde kan ligeledes være med til at gøre drøm til virkelighed.