culina
culina
culina
culina
Skræddersyet køkken2019-02-21T11:46:12+00:00

Skræddersyet køkken

Culina er en ganske særlig design virksomhed. Vi designer og fremstiller hovedsagligt køkkener, men vi vægter nogle ganske særlige værdier og fastholder nogle principper, som kun de færreste køkken producenter kan kalde sig indehavere af. Her hos Culina designer vi nemlig skræddersyede køkkener til vore kunder. Vi er imod standardiserede løsninger, der ikke tager hensyn til den enkelte kundes ønsker og behov, og som man derfor altid er nødt til at lade sig nøjes med. Vore køkkener lader ikke nogen nøjes. Der tages højde for selv de mindste detaljer, og vi arbejder aktivt sammen med hver enkelt kunde, når et nyt køkken skal designes og sidenhen håndlaves på vores værksted, hvor vore kompetente håndværkere sørger for at gøre tegninger og idéer til virkelighed.

Hvorfor vælge et skræddersyet køkken?
Denne case er et eksempel på, hvorledes et skræddersyet køkken kan udarte sig. Der er mange forskellige grunde til, at vore kunder henvender sig til os i stedet for andre køkken firmaer for at få et skræddersyet køkken. Det kan blandt andet være, at du går rundt med nogle helt særlige idéer og detaljer til dit nye køkken, som du ikke kan få opfyldt via de standard løsninger, der præger markedet for køkkener den dag i dag. Køkkenet er et vigtigt rum i det moderne hjem, og det bliver vigtigere og vigtigere for den enkelte dansker at skabe sig en flot og personlig bolig, hvor ens egen stil skinner igennem, så undgå et gå på kompromis ved at henvende dig hos os i stedet og find ud af, hvorledes vi kan gøre dine idéer og detaljer til en realitet.

Ordet standard er bandlyst hos Culina
Derudover kan der være fysiske forhold i din bolig, der gør det umuligt eller uhensigtsmæssigt at inkorporere et masseproduceret køkken. Disse fremstilles efter bestemte standard mål, men de mål passer naturligvis ikke ind i alle boliger. Også her kan et skræddersyet køkken fra Culina vise sig at være din redning, så også du kan få et flot og gennemført designer køkken.
Der er mange andre spændende og inspirerende cases, du kan se nærmere på her på vores hjemmeside, hvis du stadig er i gang med at generere idéer til dit eget drømmekøkken, eller hvis du blot er interesseret i at se nærmere på, hvad vore dygtige designere og håndværkere er i stand til.