culina
culina
culina
culina
Snedkerkøkken2019-02-21T11:46:11+00:00

Snedkerkøkken

Her hos Culina er en af grundpillerne i vores virksomhed den indgående faglige viden og kompetence, som alle vores medarbejdere besidder. En af de måder, hvorpå vi gør køkkendrømme til virkelighed, er ved at basere en stor del af vores designproces og produktion omkring de håndværksmæssige aspekter. Det er det gode og solide håndværk, der danner rammen om hele vores virke, og det er i høj grad vores dygtige og erfarne snedkere, der kan tage æren for de lækre køkkener, som vi kan producere til vores kunder her hos Culina.

Snedkerne danner rygraden i vores virksomhed
Hvis du går rundt med nogle helt særlige køkkendrømme, som du ønsker at få realiseret på bedst mulig vis, så står vi her hos Culina klar til at hjælpe dig med at føre disse drømme ud i virkeligheden. En stor del af vores arbejdsproces ligger hos vores dygtige designteam, der i samarbejde med vores kunder udarbejder nogle idéer og koncepter, der i sidste ende skal blive til helstøbte og færdige køkkenløsninger til den enkelte kundes hjem. Men ind imellem designprocessen og det færdige fysiske resultat ligger der mange timers hårdt arbejde i vores snedkerværksted i Sønderjylland, hvor vores dygtige snedkere gør deres til, at netop dine køkkendrømme bliver ført ud i livet. Selvom Culinas køkkener i høj grad forbindes med det lækre design, så er det i særdeleshed også de stolte håndværksmæssige traditioner inden for snedkerfaget, der er med til at gøre vores snedkerkøkkener til noget ganske særligt. Det personlige håndværk adskiller os fra andre køkkenfirmaer, hvor produktionen og det praktiske arbejde ofte foregår via samlebånd. Hos os er der en dygtig snedker, der har taget personligt hånd om hver en lille del af dit drømmekøkken.

Fordelene ved et moderne snedkerkøkken er mange
Der er mange fordele at hente ved at få lavet et moderne snedkerkøkken her hos Culina. Vi kan for det første tilbyde skræddersyede løsninger, for der er ganske enkelt ikke noget, der hedder “standard” her hos os. Vi går aktivt ind i enhver opgave og arbejder med den enkelte kundes ønsker og behov, så hvert enkelt køkken altid vil være noget helt unikt. Håndværksmæssigt fører vores snedkeres store ekspertise inden for deres arbejdsområde til nogle mere helstøbte køkkener, hvor der både designmæssigt og håndværksmæssigt er tænkt over hver en lille detalje. Vores snedkere har en stor viden omkring både selve håndværket og de forskellige materialer, som de arbejder med, så de kan løse diverse problemstillinger på bedst mulig vis. Intet bliver overladt til tilfældighederne, og det er netop, når design og håndværk smelter sammen, at vi opnår de allerbedste resultater. Især når der er tale om køkkener er det vigtigt, at det æstetiske og det praktiske går hånd i hånd. Et snedkerkøkken fra Culina er både smukt at se på og opfylder den praktiske funktion, som et køkken nu engang skal tjene, og du vil gang på gang kunne glæde dig over alle de små lækre detaljer, når du tager dit nye snedkerkøkken fra Culina i brug.
Hos Culina får du således et moderne snedkerkøkken, der helt og holdent tilpasses dine ønsker og behov således, at det endelige resultat bliver intet mindre end et drømmekøkken både design- og håndværksmæssigt. Vores dygtige designere og snedkere står altid klar til at føre netop dine køkkendrømme ud i livet.