culina
culina
culina
culina
Special fremstillede køkkener2017-09-15T07:32:48+00:00

Special fremstillede køkkener

Her hos Culina har du et meget større råderum, når det kommer til at udleve dine køkkendrømme i virkeligheden. Vi har gjort det til en af vores vigtigste opgaver at lytte til den enkelte kunde, så vi i fællesskab kan udvikle nogle løsninger, der passer perfekt til både ønsker og behov.

Hos Culina tror vi ikke på standardløsninger
Med vores specialfremstillede køkkener får du et produkt, som almindelige køkkenfirmaer ganske enkelt ikke kan hamle op med på flere punkter. Først og fremmest tilbyder vi nemlig ikke bare valgfrihed i det omfang, at du frit kan vælge imellem forskellige standardelementer, som så sættes sammen på forskellig vis for at opnå et færdigt resultat, der til dels stemmer overens med de idéer, du måtte have haft på forhånd. Nej, her hos Culina kender vi slet ikke til begrebet “standard”, for vi går til hver eneste opgave med en ny og frisk indstilling, så vi virkeligt er åbne overfor, hvordan lige netop dit drømmekøkken skal se ud.

Håndværket sikrer kvaliteten og det individuelle design
Det lyder måske næsten for godt til at være sandt, men baggrunden for, at vi kan tilbyde vores lækre og specialfremstillede køkkener, er faktisk ganske enkel. Det bringer os samtidig videre til en anden grund til, at vores køkkener er overlegne i forhold til andre firmaers. Når vores dygtige designere i samarbejde med den enkelte kunde har udarbejdet et koncept og en plan for, hvordan netop dit drømmekøkken skal se ud, så sendes det ikke videre til en fabrik eller lignende, der masseproducerer køkkenelementerne på et samlebånd. I stedet sendes det videre til vores dygtige og meget erfarne team af snedkere i Sønderjylland, der står klar til at løse den pågældende arbejdsopgave på lige så grundig vis, som vores designere gør det. Dette er igen med til at sikre, at der ikke er noget ved det endelige resultat, der er standardiseret. Det er det gode og solide håndværk, der sætter dagsordenen her hos Culina.

Hvorfor vælge et specialfremstillet køkken her hos Culina?
Der kan være mange grunde til, at man vælger at få specialfremstillet et køkken her hos os. For nogle kunder er det ganske enkelt løftet om den sublime kvalitet, der er det største trækplaster. Med et Culina køkken er der tænkt over hver en lille detalje, og det gælder ikke bare på tegnebrættet hos designerne, for også vores dygtige håndværkere har stor erfaring med at føre vores designeres og kunders idéer ud i livet, og der er ikke en detalje, der er for lille eller triviel til, at der ikke bliver taget godt hånd om den. For andre kunder kan det være nogle fysiske og specielle forhold i hjemmet, der gør det nødvendigt at ty til et specialfremstillet køkken, fordi de standardiserede løsninger ganske enkelt ikke fungerer eller passer ind i hjemmet. Uanset hvad dine bevæggrunde måtte være for at kontakte os her hos Culina, så står vi klar til at gøre vores bedste for, at du får designet og lavet det perfekte køkken til netop dig og dit hjem. Køkkenet er et vigtigt og meget anvendt rum, og det kan virkeligt løfte standarden i hele hjemmet, hvorfor vi varmt kan anbefale dig, at du tager en snak med os eller kigger nærmere på nogle af de cases, vi har gjort tilgængelige som inspiration her på hjemmesiden. Så kan du hurtigt få en fornemmelse af, hvorfor vores specialfremstillede køkkener har høstet så megen ros.