Dansk køkkenhåndværk

Inden for dansk design har der altid været en stærk tradition for at anvende godt og gedigent håndværk, når det kom til at føre smukke design idéer ud i livet. Danske designere har altid haft et tæt og nært samarbejde med dygtige og kompetente håndværkere. Samarbejdet skyldes i høj grad ønsket om at sikre, at små detaljer og finesser ikke gik tabt, når designet skulle føres fra tegnebrættet til høvlebænken. Denne smukke og stærke tradition gør vi vores ypperste for at holde i hævd her hos Culina med lækkert dansk køkkenhåndværk.

Køkkener udført af ægte møbelsnedkere
Måske har du efterhånden vænnet dig til, at interiøret og møblerne i dit hjem er produceret på fabrikker med store samlebånd frem for på ægte værksteder og af rigtige håndværkere. Det synes vi ikke kan være rigtigt. Derfor har vi valgt, at vore køkkener skal udføres af uddannede møbelsnedkere på vores værksted i Sønderjylland. En møbelsnedker uddannet i Danmark har en forståelse for dansk køkkenhåndværk, som ingen andre besidder. Det gør vores kompetente håndværkere i stand til at fremstille de mest helstøbte og gennemtænkte køkkenløsninger til vore kunder. Dansk køkkenhåndværk handler først og fremmest om en ganske særlig materialebevidsthed, som man ikke finder magen til andre steder i verden. Vi forstår at finde og udnytte de bedste træsorter, når dit drømmekøkken skal føres ud i livet.

Godt håndværk og god tid er opskriften

Ægte dansk køkkenhåndværk kræver en erfaren møbelsnedker. Det kræver også at møbelsnedkeren får tid. På vores værksted i Sønderjylland sættes der rigeligt med tid af til at føre hver enkelt opgave ud i livet. Der er ikke noget tidspres grundet samlebånds produktion. Vi tildeler hvert håndlavet køkken den tid og respekt, det fortjener. Det gør vore designerkøkkener til noget ganske særligt. Det sikrer den perfektion, som navnet Culina efterhånden er blevet synonymt med.

Mangler du yderligere inspiration?
Vi har udarbejdet et inspirationskatalog, som vi gerne sender til dig. Er du allerede så inspireret så du ønsker et personligt møde med os, så er vi også klar til at møde dig med et ganske uforpligtende tilbud på dit drømmekøkken udført i de bedste materialer.