culina
culina
culina
culina
Dansk køkkenhåndværk2019-02-21T11:46:14+00:00

Dansk køkkenhåndværk

Inden for dansk design har der altid været en stærk tradition for at anvende godt og gedigent håndværk, når det kommer til at føre smukke design idéer ud i livet. Danske designere har altid haft et tæt og nært samarbejde med dygtige og kompetente håndværkere. Samarbejdet skyldes i høj grad ønsket om at sikre, at små detaljer og finesser ikke går tabt, når designet skal føres fra tegnebrættet til høvlebænken.

Her hos Culina har vi sat det gode håndværk i centrum for vores design proces. Et design kan være nok så flot og gennemtænkt på papiret, men hvis ikke man som producent formår at føre idéerne ud i virkeligheden, går mange af de fine detaljer og gennemtænkte løsninger tabt undervejs. Derfor sætter vi hos Culina vores lid til vore dygtige håndværkere. På eget snedkerværksted i Sønderjylland gør de kort sagt drømme til virkelighed.

Køkkener udført af ægte møbelsnedkere

Måske har du efterhånden vænnet dig til, at interiøret og møblerne i dit hjem er produceret på fabrikker med store samlebånd. Det synes vi ikke kan være rigtigt. Derfor har vi valgt, at vore køkkener skal udføres af uddannede møbelsnedkere på vores værksted i Sønderjylland.

En møbelsnedker uddannet i Danmark har en forståelse for dansk køkkenhåndværk, som ingen andre besidder. Det gør vores kompetente håndværkere i stand til at fremstille de mest helstøbte og gennemtænkte køkkenløsninger til vore kunder. Dansk køkkenhåndværk handler først og fremmest om en ganske særlig materialebevidsthed, som man ikke finder magen til andre steder i verden. Vi forstår at finde og udnytte de bedste træsorter, når dit drømmekøkken skal føres ud i livet.

Godt håndværk og god tid er opskriften

Mange køkkenfirmaer overlader selve produktionen til firmaer og fabrikanter i udlandet. Det kan de gøre, fordi der hos dem er tale om standard løsninger og mål. Det er ikke tilfældet her hos Culina. Vores køkkener er unikke og designes til hver enkelt kunde.

Derfor har vi bevidst valgt, at vores køkkener skal udfærdiges og produceres inden for landets grænser. På den måde kan vi føre nøje kvalitetskontrol og vide os sikre på, at kun de bedste materialer og håndværksmæssige teknikker anvendes. Vores dygtige danske håndværkere tager godt hånd om hver enkelt opgave og sørger for, at dit nye køkken lever op til dine forventninger.

Ægte dansk køkkenhåndværk kræver ikke kun erfarene møbelsnedkere. Det kræver også at møbelsnedkeren får tid. På vores værksted i Sønderjylland sættes der rigeligt med tid af til at føre hver enkelt opgave ud i livet. Der er ikke noget tidspres grundet samlebånds produktion. Vi tildeler hvert håndlavet køkken den tid og respekt, det fortjener. Det gør vore designerkøkkener til noget ganske særligt. Det sikrer den perfektion, som navnet Culina efterhånden er blevet synonymt med.

Håndlavet køkken med sans for materialitet

I og med vore køkkener er håndlavede, er de præget af en god sans for materialitet. Både designerne og håndværkerne har et indgående kendskab til de materialer, vi hovedsagligt arbejder med. Her er det især de forskellige træsorter og deres individuelle kvaliteter, der er med til at sætte dagsordenen.

Designet og det færdige resultat er således præget af en taktilitet, der giver vore køkkener et nærvær og en præsens, der kan løfte udtrykket og stemningen i ethvert hjem. Uanset om du er til rene, strømlinede linjer eller de små detaljer og finesser, så vil vi i fællesskab kunne udarbejde et smukt og moderne håndlavet køkken til dit hjem, som du ikke finder magen til noget andet sted.

Mangler du yderligere inspiration?

Vi har udarbejdet et inspirationskatalog, som vi gerne sender til dig. Er du allerede så inspireret, at du ønsker et personligt møde med os, så er vi også klar til at møde dig med et ganske uforpligtende tilbud på dit drømmekøkken udført i de bedste materialer.