culina
culina
culina
culina
Design køkken2019-02-21T11:46:14+00:00

Designkøkken

Culina er en dansk familievirksomhed med mere end 20 års erfaring inden for fremstilling af håndlavede køkkener. Hele designprocessen bygger på nogle stærke principper omkring en høj grad af kvalitet samt skræddersyede løsninger til den enkelte kunde.

Køkkenet designes i samarbejde med vores dygtige designteam og fremstilles af vores kompetente og erfarne snedkere. Resultatet af hele arbejdsprocessen vil munde ud i et nyt designkøkken, der er både lækkert og vellavet. Det vil leve op til enhver forventning, du måtte have haft til det på forhånd.

Forventningerne til et moderne designkøkken

Et køkken er ikke bare et hvilket som helst rum i dit hjem. Køkkenet er ofte hjemmets vigtigste og mest brugte rum. Det er her, den moderne familie indtager sine måltider sammen. Det er i køkkenet, man mødes og dyrker samværet i familien.

I de senere år er der sket store fremskridt inden for design af moderne køkkener. Det er i høj grad det sociale aspekt, der er kommet i fokus med fænomener som “samtalekøkkenet” som katalysatorer for denne udvikling. Også en stigende interesse for lækkert design samt en øget bevidsthed omkring valg af materialer og tekniske løsninger har udvidet horisonten for, hvad der forventes af moderne design køkkener. Det er netop denne udvikling, der ligger til grund for Culinas tilgang til hele designprocessen.

Fordi køkkenet er så vigtigt et rum i det moderne hjem, så er der også kommet større fokus på, hvordan man kan gøre dette rum til noget helt specielt og lækkert. Et kvalitetskøkken er ikke en på forhånd en given størrelse. Et kvalitetskøkken kan antage mange forskellige former og funktioner alt efter, hvem det er, der anvender det. Det, der er det perfekte køkken for den ene, er det måske ikke for den anden. Netop dette dilemma har vi stor forståelse for og erfaring med.

Dine behov bliver tilgodeset fra start til slut af os. Vi kender til fulde betydningen af funktionelt design. For os handler det netop om at finde frem til individuelle løsninger, der tilpasses den enkelte kundes ønsker og behov.

Culina holder håndværkstraditionerne i hævd

På mange måder er vi vendt tilbage til de stolte håndværksmæssige traditioner, der prægede Skandinavien, inden modernismen gjorde sit indtog med det industrielt fremstillede design som sit ideal. Hos Culina er vi bevidste om vigtigheden af vores snedkeres rolle i hele designprocessen.

At hvert enkelt designkøkken fra Culina er håndlavet af erfarne snedkere er med til at sikre kvaliteten samt et nærværende og personligt design. Vores design køkkener er ikke masseproducerede standardløsninger. Vores køkkener er derimod unikke løsninger, som man ikke finder magen til andre steder.

Den rigtige træsort er vigtig

Vores design køkkener bestemmes i høj grad af de træsorter, du vælger. Da det håndværksmæssige aspekt spiller så stor en rolle for vores designidéer og -muligheder, er materialerne i mange tilfælde med til at diktere, hvordan resten af køkkenets design vil arte sig.

Vi anser materialebevidstheden som en af vores største styrker, og det ses både i vores smukke designløsninger og kvaliteten på de enkelte møbler, der fremstilles af vores snedkere til dit personlige design køkken.

Forskellige træsorter har forskellige kvaliteter. Deres udseende er afgørende for, hvordan designkøkkenets samlede udtryk bliver. Har du på forhånd specifikke ønsker til hvilke træsorter, der skal anvendes til dit nye designkøkken, tages der naturligvis hensyn til disse.

Omvendt kan vi her hos Culina også være behjælpelige med vejledning omkring materialevalg på baggrund af vores store erfaring på området, hvis du skulle være i tvivl om, hvad der passer bedst til udførelsen af dine ønsker og idéer.

Sådan fører du din køkkendrøm ud i livet

Skal dit nye køkken leve op til dine drømme og forventninger, så er det Culina, du bør kontakte.

I fællesskab finder vi frem til en løsning, der passer til dit hjem og din smag. Du kan finde inspiration ved at kigge på vores cases på hjemmesiden. Du kan også bestille et inspirationskatalog eller booke os til et møde, hvis du er klar til at gå videre i processen allerede nu.