Håndlavet køkken

Her hos Culina har vi sat det gode håndværk i centrum af vores design proces. Et design kan være nok så flot og gennemtænkt på papiret, men hvis ikke man som producent formår at føre idéerne ud i virkeligheden, går mange af de fine detaljer og gennemtænkte løsninger tabt undervejs. Derfor sætter vi hos Culina vores lid til vore dygtige håndværkere. På eget snedkerværkstedet i Sønderjylland gør de kort sagt drømme til virkelighed.

Det gode håndværk sikrer solid kvalitet

Et håndlavet køkken fra Culina er gennemarbejdet ned til den allermindste detalje. Snedkerne har stor erfaring inden for deres erhverv og sætter en ære i at holde det gedigne håndværk i hævd.

Vi anvender ikke nogen masseproducerede løsninger og moduler, når vi fremstiller vore køkkener. Alt, hvad du ser, er håndlavet af vore snedkere. Det skal være med til at sikre den høje grad af kvalitet, som er blevet så stærk en del af vores profil som køkkenfirma. Vi går den ekstra mil og sørger for, at alle kunder bliver helt og aldeles tilfredse med deres nye håndlavede Culina køkkener.

Det taktile køkken med sans for materialitet
I og med vore køkkener er håndlavede, er de præget af en god sans for materialiteten. Både designerne og håndværkerne her hos Culina har et indgående kendskab til de materialer, vi hovedsagligt arbejder med. Her er det især de forskellige træsorter og deres individuelle kvaliteter, der er med til at sætte dagsordenen.

Designet og det færdige resultat er således præget af en taktilitet, der giver vore køkkener et nærvær og en præsens, der kan løfte udtrykket og stemningen i ethvert hjem. Uanset om du er til rene, strømlinede linjer eller de små detaljer og finesser, så vil vi i fællesskab kunne udarbejde et smukt og moderne håndlavet køkken til dit hjem, som du ikke finder magen til noget andet sted.

Ønsker du at at se vores inspirationskatalog, kan du bestille det her! Du kan også booke os til en personlig samtale. Vi kan så tage en snak om hvilket håndlavet køkken, der bedst opfylder dine krav og forventninger.