Håndværkskøkken

Vi står for stolte håndværkstraditioner

Siden den industrielle revolution gjorde sit indtog fra og med slutningen af 1800-tallet, har både design processen og produktionen været præget af autonomi og masseproduktion. Pludseligt var man i stand til at producere flere varer hurtigere og billigere. Dette gjorde det muligt at dække populationens stigende behov for og krav til brugsgenstande.

Denne udvikling har desværre sat sit præg på det gennemarbejdede design og ikke mindst det gode og solide håndværk, der for en stund blev helt glemt. Det ønsker Culina imidlertid at sætte en stopper for. Her hos os holdes de stolte håndværkstraditioner stadig i hævd den dag i dag. Det betyder, at vi kan tilbyde vore kunder håndværkskøkkener, der er lidt ud over det sædvanlige.

Det gode håndværk gør drøm til virkelighed
Vore dygtige håndværkere har stor erfaring og ekspertise inden for deres fag. De forstår at føre designernes og dine idéer ud i livet, når de fremstiller dit personlige håndværks køkken. Et Culina håndværks køkken har masser af sjæl og personlighed, netop fordi det ikke er masseproduceret på et samlebånd. Der er kælet for hver en detalje, hver en samling og hvert et greb.

Intet overlades til mekaniserede processor eller tilfældigheden, når vore dygtige håndværkere går i gang med at føre dine køkkendrømme ud i livet. Denne grundige og håndværks orienterede arbejdsproces er blandt andet med til at sikre, at vi her hos Culina kan tilbyde dig speciallavede håndværks køkkener, der ofte overgår din vildeste fantasi, når først køkkendrømmene er overført fra tegnebrættet til virkeligheden.

Kunst og håndværk går hånd i hånd

William Morris’ originale idealer omkring bevidst design og gedigent håndværk, der udsprang som reaktion på den mekaniserede og maskinelle produktions opblomstring, lever altså endnu den dag i dag. Den lever i hvert fald her hos Culina hvor vi holder fanen højt og tror på, at det gode håndværk og en personaliseret designproces stadig har sin plads i blandt de mange andre køkkenfirmaer, der tilbyder deres kunder masseproducerede standardløsninger.

Bestil vores inspirationskatalog
Se nærmere på vore andre smukke cases her på hjemmesiden. Bestil vores inspirationskatalog fyldt med fantastiske billeder og eksempler, der kan skabe inspiration. Du er også velkommen til at booke et uforpligtende møde med os. Vi kan så finde ud af, hvordan vi kan føre netop dine idéer til det perfekte håndværkskøkken ud i livet.