Liebhaver køkken

Ordet liebhaver stammer fra det tyske “lieb haben”, som betyder at “have kær”. Den moderne liebhaver er en person, der forstår sig på lækkert og solidt design, og som ganske enkelt ikke er villig til at gå på kompromis med hverken kvaliteten eller prisen, når der handles ind til eksempelvist boligen. Som liebhaver holder man af at omgive sig med smukke og eksklusive ting.

Det afspejler sig i høj grad i liebhaver boligen, som denne case kategori henvender sig særligt til. Som det før er blevet pointeret her hos Culina, så er køkkenet et af den moderne boligs vigtigste rum. Det er ingen undtagelse i en liebhaver bolig. Derfor er det naturligvis altafgørende, at liebhaver køkkenet lever op til den samme høje standard, der er sat for resten af boligens interiør både med hensyn til håndværk og æstetik.

Et liebhaver køkken fra Culina er klassisk og elegant

Et af Culinas håndlavede køkkener vil derfor passe perfekt ind i enhver liebhaver bolig. Det solide og gennemførte håndværk emmer af overskud og sans for kvalitet, og de mange lækre designmæssige detaljer kan få enhver feinschmeckers hjerte til at banke lidt hurtigere. Vores dygtige team af designere og håndværkere arbejder aktivt sammen med dig som kunde således, at vi opnår et resultat, der er intet mindre end perfekt både til boligen og den enkelte kundes smag og ønsker. Liebhaver boligen forbindes ofte med klassisk og elegant luksus, og det er lige netop, hvad du får, når dit nye liebhaver køkken designes og fremstilles her hos Culina.

Culina vægter individualiteten højt
Som liebhaver har man ofte en bestemt smag og nogle bestemte præferencer, der præger den måde, hvorpå man udtrykker og indretter sig derhjemme. Et special designet og håndlavet liebhaver køkken her fra Culina kan let tilpasses netop dine ønsker således, at du ender ud med et smukt og gennemført liebhaver køkken, der passer perfekt ind i din liebhaver bolig både med hensyn til design, materiale valg og udførelse.

Kontakt os

Ønsker du at bestille et inspirationskatalog eller booke et gratis møde med en person fra vores dygtige team? Vi ser frem til din henvendelse, og ser frem til at hjælpe med inkorporering af et Culina liebhaver køkken i netop dit hjem.