culina
culina
culina
culina
snedkeriet2017-11-08T08:58:38+00:00

Snedkeriet

Gennemførte håndværkstraditioner
Culina er en dansk familievirksomhed med stolte håndværksmæssige traditioner og mere end 20 års solid erfaring i at fremstille originale håndlavede køkkener til dig, der er kvalitetsbevidst og leder efter noget eksklusivt og ganske særligt.

Dygtige møbelsnedkere

Vi har et lille værksted med dygtige møbelsnedkere, og en montør, der har været med, siden virksomheden slog rødder tilbage i 1990. Fælles for os alle er, at vi har en høj faglighed og ekspertise, en stor kærlighed til de kvalitetsmaterialer, vi arbejder med og en engageret lyst til at skabe en eksklusiv løsning, der gør netop din køkkendrøm til virkelighed.

På vores snedkerværksted, der ligger i Sønderjylland, fremstiller vi hvert enkelt møbelelement med dedikeret grundighed efter stolte håndværksmæssige traditioner. Værkstedets snedkere arbejder altid tæt sammen med virksomhedens designere med henblik på altid at sikre unikke og spændende køkkener.

Vores kunder stille høje krav til både design og funktionalitet. Vores møbelsnedkere gør heldigvis det samme. De er ikke tilfredse med en løsning, før kunden er tilfreds!

Vi anbefaler dig at kigge nærmere på vores cases, hvor du kan blive inspireret til at finde det køkken, som passer bedst til din stil og dine køkkendrømme.